Χρεώσεις Μεταφορικών

Χρεώσεις Μεταφορικών - Xρόνοι Παράδοσης

Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών ( Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Courier – θα μπορείτε να επιλέξετε με όποια εσείς επιθυμείτε στο τελικό στάδιο της παραγγελίας.

ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40€

Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 40€  είναι 3,50€ με την Ελτά Courier και με την Γενική Ταχυδρομική 3,90€  μέχρι 3 kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1€/ έξτρα κιλό.

ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΩΣ 5 kg     

Για παραγγελίες από 40€ και άνω και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι  Δωρεάν. Για κάθε επιπλέον κιλό, θα υπάρχει χρέωση 1€/κιλό. Παράδειγμα κοστολόγησης: Σύνολο παραγγελίας 50€ με συνολικό βάρος 10kg τα πρώτα 5kg είναι δωρεάν από εμάς τα επόμενα 5 kg που μένουν είναι 1€ χ 5 Kg . Συνολικό κόστος μεταφορικών 5€

Για όσους πελάτες βρίσκονται στην Ρόδο και μπορούν να την παραλάβουν οι ίδιοι από το κατάστημα μας υπάρχει δυνατότητα πληρωμής στο φυσικό κατάστημα. Υπάρχει και δυνατότητα αποστολής στο χώρο τους. 

Κόστος Αντικαταβολής: 2 ευρώ                                                  

Χρόνος Αποστολής

Για τα περισσότερα προϊόντα μας, ο χρόνος αποστολής τους είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος αποστολής μεταβάλλεται σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής (συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες). Σε κάθε περίπτωση θα έχετε την σχετική ενημέρωση από εμάς.