Η Ιστορία μας

Untitled 1

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ…

ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ – ΑΓΑΠΗ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Από την οικογένεια μας στη δική σας από το 1957!

Η δική μας ιστορία ξεκίνησε πριν από 66 χρόνια από τον αγαπημένο μας παππού Δημήτριο Τζωρτζή όπου η αγάπη, το πάθος και το μεράκι να προσφέρει γευστικούς φρέσκους ξηρούς καρπούς τον οδήγησε στην δημιουργία του 1ου καταστήματος ξηρών καρπών στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται 3 γενιές μετά από τον Μιχάλη Τζωρτζή στον γιό του Δημήτριο Τζωρτζή στο νέο κατάστημα επί της οδού Καναδά 59.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ για την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων παραμένει η ίδια όλ’ αυτά τα χρόνια και είναι αδιαπραγμάτευτη!

#apogeniasegenia

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ…

Η βιοτεχνία ξηρών καρπών ΤΖΩΡΤΖΗΣ επι της οδού ΚΑΝΑΔΑ 59, στη Ρόδο, δραστηριοποιείται από το 1957 στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου εκλεκτών ξηρών καρπών, τους οποίους επιλέγει καθημερινά από κάθε γωνιά της γης. H αγάπη για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το μεράκι, η εμπειρία των 66 ετών και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε καθημερινά την καλύτερη ποιότητα σε φρεσκοψημένουνς ξηρούς καρπούς.  

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα με η χωρίς ζάχαρη, τοπικά μέλια σε διάφορες γεύσεις, λουκούμια, ζαχαρώδη, σοκολάτες, superfoods, βούτυρα ξηρών καρπών, κουφέτα και πολλά άλλα εκλεκτά προϊόντα. Τα οποία επιλέγονται προσεκτικά απ’ εμάς, ώστε να μπορούν να καλύψουν ακόμα και τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας, φρεσκάδας & γεύσης .

Με τη διαρκή εξέλιξη και την ποιότητα στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της, η εταιρεία παρέχει όχι μόνο τα προϊόντα της αλλά την ιστορία και τη φιλοσοφία που τη διακατέχει όλα αυτά τα χρόνια. Έχοντας ως προτεραιότητά της την ικανοποίηση των πελατών της, διατηρεί το υψηλό πρότυπο ποιότητας και προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα στο χώρο των ξηρών καρπών στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με αγάπη και αφοσίωση προς τον κλάδο, η εταιρεία έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη βιοτεχνία ξηρών καρπών χονδρικής και λιανικής πώλησης στα Δωδεκάνησα.

Τα φιλικά και γελαστά πρόσωπα των ανθρώπων μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας. Μπορείτε πλέον να μας βρείτε στο σύγχρονο κατάστημα μας επί της οδού ΚΑΝΑΔΑ 59.

Μια οδός γεμάτη αρώματα!

IMG 6398

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Πάντα πρόθυμοι, με καλή διάθεση, ζεστό χαμόγελο η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας καλωσορίσει στο σπίτι μας, το οποίο είναι και δικό σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια μας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποτελεί οικογενειακή παράδοση από το 1957!

3 1
2 1
1 1
4 1