Τρόποι Πληρωμής – Χρόνοι αποστολής

Τρόποι πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην επιβεβαίωση παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική κάρτα / Google Pay / Klarna έως 3 άτοκες δόσεις
    Με απόλυτη ασφάλεια και τη χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής VISA και MASTERCARD και χωρίς καμία επιβάρυνση. Επίσης σας δίνονται επιλογές πληρωμών με Google Pay και Klarna ( απαιτείται λογαριασμός από εσάς για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημή ιστοσελίδα τους https://www.klarna.com/gr/ )
  • Αντικαταβολή
    Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς την ώρα της παραλαβής της. Ουσιαστικά πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρίας courier που έρχεται στο χώρο την ώρα που σας παραδίδεται το δέμα αλλά θα επιβαρυνθείτε με τα εκάστοτε έξοδα της υπηρεσίας αντικαταβολής (1.50€).
  • Κατάθεση τραπεζική
    Επιλέγοντας την τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, θα πραγματοποιήσετε την κατάθεση του συνολικού ποσού που παρουσιάζεται στο καλάθι αγορών (* Συστήνουμε να μας ενημερώνετε με ένα  email πότε και σε ποια τράπεζα έγινε η κατάθεση για την πιο έγκαιρη αποστολή). Μόλις η κατάθεση πραγματοποιηθεί, η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί για αποστολή. Ο αγοραστής δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα αν κάνει μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό ίδιας τραπέζης. Σε περίπτωση που ο καταθέτης κάνει μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα από τις προτεινόμενες, επιβαρύνεται με τα συνολικά έξοδα της μεταφοράς του εμβάσματος (ebanking).

ALPHA BANK:

GR51 0140 6420 6420 0233 0001 319

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR09 0171 3880 0063 8814 9147 365

VIVA WALLET

GR11 7010 0000 0008 2031 9131 010

Στους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς, δικαιούχος εμφανίζεται ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Τρόπος πληρωμής
1.    Πιστωτική κάρτα
2.    Τραπεζική Κατάθεση (επιβαρύνεστε με τα συνολικά τραπεζικά έξοδα μεταφοράς)
3.    Αντικαταβολή (+1,50 €)